Centenary Room

The Centenary Room was added to the Club in 2018 as a result of a successfukl grant application to the Biffa Award scheme through the Landfill Communities Fund.   Building started in 2017 and was completed in 2018.  It fits in sympathetically with the existing building  and is used by a variety of user groups, increasing the number and variety of groups  that can access the club’s activities.

As the charity was established in honour of the village men who died fighting in the First World War, it was decided to name the new extension the Centenary Room as 2018 commemorates 100 years since the end of that war. The club’s existing hall was also formally named the Memorial Hall.

In opening the facility on the 25th March 2018 and naming the Centenary Room, Chairman Michael Mason said:

This new room will increase the number and variety of activities that the club can offer to the local community.  I would like to thank Biffa Award for the grant and to their officers who helped me throughout the application process. The grant was only formally approved in August 2017 so to get this project completed so quickly is fantastic.  

As the current chairman I am proud to see that the hard work of many volunteers of this organisation over the years is leaving a fitting legacy to those men who died.  We have a great community asset for the village and for the many visitors who come here to enjoy it.’

Lee Rowley MP said:I am impressed by the hard work done by the club to provide further community facilities.  A modern building with long term built-in efficiency for heating, lighting and other features is a great example of what volunteers can achieve when supported by grants such as the one Biffa Award has provided in this case.’

Gillian French, Biffa Award Head of Grants said: ‘Biffa Award are thrilled to have supported the extension work that will allow residents to keep meeting in this wonderful space’.

Download the Biffa Award video  here  (316Mbytes)